Політика конфіденційності

Хто ми

Це офіційний сайт Національної спортивної федерації ГС “Федерація практичної Стрільби України”. Адреса сайту – https://practical-shooting.org.ua.

Управління сайтом (далі – “Сайт”) здійснює ФОП Циганок ЯВ (ІПН 2910710013), який заеєстрований у визначеному законодавством України порядку. Контактна інформація вказана нижче.

Ми з великою повагою ставимся до конфіденційної (персональної) інформації осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується сервісами сайту. В зв’язку з цим ми прагнемо максимально захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована) кожного користувача.

Загальні положення

Розпорядником персональних даних користувачів Сайту є ФОП Циганок ЯВ.

При використанні користувачем сервісів Сайту здійснюється обробка даних користувача, а саме: – даних, що надаються користувачем, як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами; – файли cookie; – ір-адреси; – параметри і налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

Ми збираємо тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім’я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і т.д.), які свідомо і добровільно надані Вами, як суб’єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб’єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.

Ми обмежуємся збором мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб’єкта персональних даних.

Сайт не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Сайт збирає дані про статистику відвідування. Відомості можуть містити інформацію про з’єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

Обробка даних

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється на віртуальному хостінгу https://hostiq.ua та на дата-центрах які він використовує. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатись в Базі персональних даних чи окремій таблиці Бази даних Сайту.

Цілі використання даних

Ваші персональні дані використовуються в цілях забезпечення надання Інтернет-сервісів Сайту, обміну інформацією/новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та на виконання законів України, у тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах»,  а також відповідно до Правил використання сайту та інших актів.

Які особисті дані ми збираємо та чому ми їх збираємо

Коментарі

Коли відвідувачі залишають коментарі на сайті, ми збираємо дані, що відображаються у формі коментарів, а також IP-адреси відвідувачів та рядку агента-браузера користувача, щоб допомогти виявити спам.

Анонімний рядок, створений за вашою адресою електронної пошти (також називається хеш), може бути наданий службі Gravatar, щоб дізнатись, чи ви його використовуєте. Політика конфіденційності служби Gravatar доступна тут: https://automattic.com/privacy/. Після схвалення вашого коментаря, ваше зображення профілю буде видно для громадськості в контексті вашого коментарю.

Медіафайли

Якщо ви завантажуєте зображення на сайт, вам слід уникати завантаження зображень із вбудованими даними про місцезнаходження (EXIF GPS). Відвідувачі сайту можуть завантажувати та витягувати будь-які дані про місцезнаходження із зображень на сайті.

Cookies

Якщо ви залишаєте коментар на нашому сайті, ви можете ввімкнути збереження свого імені, електронної адреси та сайту в файлах cookie. Це для вашої зручності, так що вам не потрібно буде повторно заповнювати ваші дані, коли ви залишатимете наступний коментар. Ці файли cookie зберігатимуться 1 рік.

Якщо у вас є обліковий запис і ви ввійшли на цей сайт, ми встановимо тимчасовий файл cookie, щоб визначити, чи браузер приймає файли cookie. Цей файл cookie не містить особистих даних і видаляється при закритті веб-переглядача.

Коли ви ввійдете в систему, ми також встановимо декілька файлів cookie, щоб зберегти інформацію про ваш логін та налаштування екрана. Cookie-файли для входу зберігаються 2 дні, а файли cookie-файлів налаштувань екрану – 1 рік. Якщо ви виберете “Запам’ятати мене”, ваш логін буде зберігатися протягом 2 тижнів. Якщо ви вийдете зі свого облікового запису, файли cookie логіну будуть видалені.

Якщо ви редагуєте або публікуєте статтю, у вашому веб-переглядачі буде збережений додатковий файл cookie. Цей файл cookie не містить особистих даних і просто вказує ідентифікатор статті, яку ви щойно редагували. Його термін дії закінчується через 1 день.

Вбудований вміст з інших веб-сайтів

Статті на цьому сайті можуть містити вбудований вміст (наприклад: відео, зображення, статті тощо). Вбудований вміст з інших сайтів веде себе так само, як би користувач відвідав інший сайт.

Ці сайти можуть збирати дані про вас, використовувати файли cookie, вбудовані додатки відстеження третіх сторін та стежити за вашою взаємодією з цим вбудованим вмістом. Зокрема відстежувати взаємодію з вбудованим вмістом, якщо у вас є обліковий запис і ви увійшли на цей сайт.

З ким ми ділимося вашими даними

Ми не здійснюємо передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб’єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в цій Політиці.

Як довго ми зберігаємо ваші дані

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

Якщо ви залишаєте коментар, він та його метадані зберігаються протягом невизначеного терміну. Таким чином, ми можемо автоматично визначати та затверджувати кожен наступний коментар замість того, щоб тримати їх у черзі на модерації.

Для користувачів, які реєструються на нашому сайті (якщо такі є), ми зберігаємо надану ними персональну інформацію у їхньому профілі користувача. Всі користувачі можуть переглядати, редагувати або видаляти свої особисті дані в будь-який час (за винятком того, що вони не можуть змінити своє ім’я користувача). Адміністратори сайту також можуть переглядати та редагувати цю інформацію.

Після того, як суб’єкт персональних даних перестав бути користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

Які права ви маєте відносно своїх даних

Якщо у вас є обліковий запис на цьому сайті або ви залишили коментарі, ви можете подати запит на отримання експортованого файлу особистих даних які ми зберігаємо про вас, включаючи всі дані, які ви надали нам. Ви також можете вимагати, щоб ми стерли будь-які особисті дані, які ми маємо щодо вас. Це не включає будь-які дані, які ми зобов’язані зберігати в адміністративних, правових та цілях безпеки.

Ваші права, як суб’єкта персональних даних, врегульовані Законом України «Про захист персональних даних» та Адміністрація Сайту надасть їх у відповідності до нього та урахуванням цієї Політики конфіденційності.

Куди ми відправляємо ваші данні

Коментарі відвідувачів можуть бути перевірені за допомогою служби автоматичного виявлення спаму.

Як ми захищаємо ваші данні

Ми використовуємо загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, не дивлячись на всі зусилля, ми не можемо гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами нашого регулювання.

Забезпечуємо застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Загальний доступ до особистої інформації

Ми не продаємо, не обмінюємо або не даємо в оренду особисту інформацію користувачів. Ми можемо надавати загальні демографічні дані, не пов’язані з особистою інформацією, нашими партнерами й рекламодавцями для цілей, описаних вище. Ми можемо використовувати сторонніх постачальників послуг, щоб допомогти нам управляти нашим бізнесом і Сайтом або управляти діяльністю від нашого імені, наприклад, проведення розсилання або статистичні й інші дослідження. Ми можемо ділитися цією інформацією із цими третіми особами для обмежених цілей за умови, що Ви дали нам відповідні дозволи.

Зміни в політику конфіденційності

Ми маємо право за своїм розсудом обновляти дану політику конфіденційності в будь-який час. У цьому випадку ми опублікуємо повідомлення на головній сторінці нашого Сайту й повідомимо Вас про це по електронній пошті. Ми рекомендуємо користувачам регулярно перевіряти цю сторінку для того, щоб бути в курсі будь-яких змін про те, як ми захищаємо особисту інформацію, яку ми збираємо. Використовуючи Сайт, Ви погоджуєтеся із прийняттям на себе відповідальності за періодичне ознайомлення з Політикою конфіденційності й змінами в ній.

Ваша згода із цими умовами

Використовуючи цей Сайт, Ви виражаєте свою згоду із цією політикою. Якщо Ви не згодні із цією політикою, будь ласка, не використовуйте наш Сайт. Ваше подальше використання Сайту після внесення змін у справжню політику буде розглядатися, як Ваша згода із цими змінами.

Відмова від відповідальності

Помніть, політика конфіденційності при відвідуванні сторонніх Сайтів третіх осіб, не підпадає під дії даного документа. Адміністрація Сайту не несе відповідальності за дії інших веб-сайтів.

Контактна інформація

Якщо у Вас є які-небудь питання по політиці конфіденційності, використанню Сайту, або іншим питанням, пов’язаним із Сайтом, будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою yaroslav.tsv@gmail.com

Закрити меню